Følg Webstep

Tags

Sky

Amazon Web Services Security Overview

Amazon Web Services Security Overview

Blogginnlegg   •   sep 21, 2018 08:32 CEST

Cloudløsninger er for alvor i ferd med å ta over for løsninger på eget maskineri. Investeringskostnader kan kuttes dramatisk og løsninger kan enkelt skaleres opp og ned etter behov. Amazon Web Services (AWS) er en av de største cloud computing plattformene i dag. Giganter som Netflix og NASA er på kundelisten. Webstep-sikkerhetsekspert Tetiana Yarygina har tatt en titt under panseret for deg.

Har du tid?

Har du tid?

Blogginnlegg   •   sep 11, 2018 07:30 CEST

På onsdag er det Javazone, ett av de flotteste IT-arrangementene i Norge. Javazone er drevet av ildsjeler som brenner for teknologi, alltid går den ekstra milen og løfter verden videre. Dette er folkene som kan digitalisering, til bunns. Og Webstep er med, som alltid.

Hvordan blir design til strategi?

Hvordan blir design til strategi?

Blogginnlegg   •   mai 24, 2018 13:54 CEST

I arbeidet mitt med masteroppgave på feltet var jeg ute etter å finne ut mer om skiftet mot designdrevet forretningsstrategi. Hvordan får organisasjoner mest mulig ut av design som strategisk verktøy? Hva kreves – og hvordan drives endringen fremover?

R og åpen data -  en enkel analyse av norsk kjøttproduksjon

R og åpen data - en enkel analyse av norsk kjøttproduksjon

Blogginnlegg   •   apr 05, 2018 14:48 CEST

Vet du hvem som er Norges største svinekjøttleverandør, hvilke fylker som leverer mest og hvor mange du kan takke for juleribben og sommerkotelettene? Websteps Arne Bergene Fossaa viser statistikk over norsk kjøttproduksjon i 2016, og tar i bruk verktøyet R, som lar deg utforske, forme og visualisere data meget enkelt. Les mer om kilder, verktøy og funn i denne lærerike bloggposten!

Machine Learning: Hva er forskjellen på supervised learning og unsupervised learning?

Machine Learning: Hva er forskjellen på supervised learning og unsupervised learning?

Blogginnlegg   •   mar 19, 2018 07:35 CET

Interessen for maskinlæring har eksplodert de siste årene. Og Webstep har kompetansen. Her belyser Arne Bergene Fossaa metodene supervised og unsupervised learning; metoder skreddersydd for ulike oppgaver. Arne er seniorkonsulent i Webstep Trondheim og utdannet Master of Science i Datateknikk fra NTNU - med videreutdanning til Mastergrad i teknologiledelse (MBA) fra MIT Sloan og NTNU.

AWS Re:Invent 2017 - IoT at the Edge of the Edge

AWS Re:Invent 2017 - IoT at the Edge of the Edge

Blogginnlegg   •   jan 26, 2018 12:18 CET

Ta med deg dette kinderegget inn i helgen: 31. januar er det klart for IoT Meetup på Teknologihuset i Oslo, med fokus "Privacy & Security in IoT". Dessuten rekrutterer vi nå dyktige teknologer og lenker deg hele veien inn til vår IoT-rekrutteringsannonse. Og sist, men ikke minst: Joakim Lindh blogger om AWS Re:Invent 2017 - sett gjennom våre cloud og IoT-briller!

Blue Prism v UiPath - Head to Head

Blue Prism v UiPath - Head to Head

Blogginnlegg   •   jan 17, 2018 12:07 CET

Robotisering er brennhett og vi har solid erfaring. Peter Lacken, Webstep i Trondheim, er ekspert på robotisering - Robotic Process Automation. I sitt tredje blogginnlegg om RPA deler han sine teknolog-erfaringer på to sentrale verktøy: Blue Prism og UiPath. Få med deg den spennende sammenlikningen, de kloke analysene og en konklusjon servert med glimt i øyet!

Test Driven Development in Blue Prism?

Test Driven Development in Blue Prism?

Blogginnlegg   •   sep 18, 2017 10:48 CEST

Webstep-nestor på Robotic Process Automation (RPA), Peter Lacken, kommer her med sin andre bloggpost fra RPA-sfæren, denne gang rundt TDD i Blue Prism: "Regardless if you are reading this as a developer or a CIO this article will highlight an area of the development phase within RPA that can be adopted to give some real benefits to your automation journey."

Robotic Process Automation: RPA - A Developers Perspective

Robotic Process Automation: RPA - A Developers Perspective

Blogginnlegg   •   sep 05, 2017 12:26 CEST

Webstep er i gang med en serie bloggposter. Først ut er vår egen Peter Lacken, nestor på Robotic Process Automation (RPA) i Trondheim: "It is exciting times to be involved in the field of RPA. I am a developer at heart who wants to scratch beneath the spin and understand more about what it takes to be successful in this field." Møt Peter i det første av to innlegg på dette spennende feltet.

Smidig - tilbake til kjernen

Smidig - tilbake til kjernen

Blogginnlegg   •   apr 25, 2016 09:03 CEST

Les dette stupebrettet av et blogginnlegg inn mot NDC Oslo 2016! 6. - 7. juni har Webstep Fokus-leder Kjell Ljøstad med seg Smidig-workshoppen "Core Agile" til NDC, sammen med kollega Roar Ytre-Eide og coach i Relasjonsledelse Norge, Reinert Kamøy. Smak på hva kjennetegner team som lykkes, hva du kan gjøre selv og hvilke rammer som trengs. Og meld deg på NDC-workshoppen mens det ennå er plass!

Gode steder å jobbe

Gode steder å jobbe

Blogginnlegg   •   mai 21, 2015 10:49 CEST

Tillit er en ring av selvtillit som får deg til å flyte, et livbelte som gjør det mulig for deg å puste, og ikke minst; det er en garanti for å få gjort noe. På tillit kan relasjoner bygges, utvikles og tas vare på. På tillit kan tjenester skapes og leveres. Derfor gir tillitsbasert ledelse mening. Og det verste er at det lønner seg!